top of page
IMG_3288.jpeg

PUBLIKATIONER

omslagpromo.jpg

De enhjärtbladiga
Dikter, 2021

De enhjärtbladiga (B.o.d. 2021) är en diktsamling inspirerad av människors relation till naturen och varandra. Ofta med avstamp i specifika geografiska platser, låter jag flora och fauna, naturvetenskapliga processer och geografin avspegla sig i människans fysiska och mentala reaktioner och relationer.

Omslag: Tina Vernon

Mikroskopfoto: Julie Shipp

Boken kan köpas där böcker säljs, eller direkt från mig på sara.falkstad@gmail.com för 150 kr + frakt. 50 kr går då till Naturarvet

Women walking talking grieving, OTALT, 2023

Women walking talking grieving är ett performance som undersöker kvinnors plats i naturen, reservatstanken och sorgen över förlusten av livsmiljöer. Sedan 2018 har OTALT vandrat tillsammans i olika naturreservat och nationalparker i Gävleborg, Bergslagen och Värmland. De sorgebrev som vi har samlat i vår publikation är skrivna av de som deltagit våra performances. 
 

Formgivning: Emma Lindell Nilsson

Tryck: RisooPrint, Sunne

Publikationen kan beställas för 200 kr + frakt genom att maila  otalt.arvika@gmail.com.

IMG_9157.jpeg

Förmödrarna, OTALT, 2019

I denna publikation kan du uppleva OTALTs performance Förmödrarna, som gav liv åt berättelser från kvinnor i Arvikas historia och samtid, i tryckt form. Publikationen innehåller hela manuset från vårt performance, bildmaterial och en artikel om projektet. 

Manus: Sara Falkstad & Anna Ehnsiö

Teckningar: Helene Karlsson

Formgivning: Emma Lindell Nilsson

Foto: HP Skoglund

Publikationen kan köpas bl a på Värmlands museum eller beställas direkt från oss på otalt.arvika@gmail.com för 100 kr + frakt. 

förmödrarna2.jpeg

Okontinental och ganska förstörd
Poesi & foto, 2011

En resa genom atlantvindar, trassliga lakan och tomma barndomshem. Beställ boken här. 

Text: Sara Falkstad

Foto: Tina Vernon

cover_2.jpeg
bottom of page